Producte local i de proximitat

Bonatinta té el seu taller al casc antic del  municipi de Premià de Mar, a 3 minuts de l’estació de Renfe.  Està ubicat dins l’edifici de l’antiga fàbrica de Can Gravada, situada al carrer Gibraltar 10-20, local 4.

Cistelles artesanes

Podeu encarregar cistelles artesanes plenes de productes catalans de proximitat: Bonatinta tèxtils amb estampats i tints naturals. Papirhola amb la seva especial i bonica bijuteria elaborada amb l’art de papiroflexia i plata, amb totes les garanties de durabilitat. Sabons fets a mà, elaborats amb olis essencials. Bosses El Flamenc, bosses de cotó orgànic per al granel fetes a Girona.

quilometre_zero

Els productors i comerciants locals treballem amb un gran interès per fomentar el creixement del consum de proximitat. Sobretot en el sector de l’alimentació, la proximitat està esdevenint un factor cada cop més preuat.

El gastrònom Pep Palau argumentava en un article  que “menjant productes de proximitat no només podem menjar més barat i contaminem menys, sinó que, a més, vinculem la nostra manera de menjar al territori. Evitem la pèrdua dels vincles amb la terra i els establim amb la gent que la cultiva. Sabem el que mengem, reforcem la filera curta dels aliments i vivim d’acord amb l’estil de vida que ens és propi”.

Espais, comerços i productors

SLOW FOOD MARESME

A Catalunya, des de diversos sectors s’estan seguint els passos de les inciatives sorgides a Itàlia. Des de Slow Food Catalunya es treballa en la campanya ‘Quilòmetre zero’ adreçada inicialment als restaurants que s’avinen a incorporar un mínim de cinc plats amb el 40% de productes de l’entorn. Segons Valentí Mongay, president d’aquest moviment a Catalunya, la finalitat és “difondre els productes de qualitat de petits productors i afavorir-ne la seva venda al consumidor, restaurants i menjadors col·lectius”.

info@slowfoodmaresme.com   ·   www.slowfoodmaresme.com

ESTAMPATS BONATINTA

Estampació i tintura naturals. Col·leccions de teixits Bonatinta i encàrrecs per a marques tèxtils. Al taller també s’ofereixen cursos d’estampació i de Tècniques i Pintura sobre foulards i mocadors de seda.

Carrer Gibraltar 10-20, Local 4, Premià de Mar  ·  Tel. 67804936 · estampatsbonatinta@gmail.com  ·  estampatsbonatinta.wordpress.com

PAPIRHOLA

Papirhola des de fa molt anys elabora productes de papiroflexia des de rams per a núvia fins a bujiteria i decoracions per a cerimònies i festivitats especials. També ofereix formació per a alumnes que vulguin gaudir aprenent l’art de la papiroflèxia.

Carrer Gibraltar 10-20, Local 4, Premià de Mar  ·  www.tuseventosenpapel.com

EL FLAMENC

Les bosses de cotó El Flamenc són ideals per anar a comprar a granel. Les pots omplir de cuscús, arròs, llegums, pasta, musli, fruits secs, farina, sucre… S’omplen fàcilment, es tanquen perfectament i s’aguanten d’allò més bé.

Utilitza-les per anar a comprar el pa, portar-hi fruita o per a qualsevol cosa que vulguis guardar o transportar.

Estan disponibles en cinc models i en quatre colors: rosa flamenc, vermell bordeus, blau turquesa i verd menta.

info@elflamenc.cat  ·  elflamenc.cat  ·  Girona

DANA DANU

A la botiga de regals artesans DANA DANU  hi trobareu una gran diversitat de productes fets a mà que us permetran fer regals molt especials i també encarregar objectes  personalitzats.

Carrer Enric Granados, 41, Premià de Mar  ·   Tel. 93768 46 91  ·  dana-danu-regalos-artesanales.negocio.site

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

© 2021 . Powered by WordPress. Theme by Viva Themes.